Mijn PKB voor de werkgever

Voordat de werkgever het PKB kan inzetten en ter beschikking kan stellen aan zijn werknemers, dient de werkgever de nodige actie(s) te ondernemen. Zo dient het salarissysteem aangepast te worden, moet er gegevensuitwisseling tussen het salarissysteem en het PKB-portaal opgezet worden en dient de “bedrijfseigen” PKB applicatie ingericht te worden.

Bent u al beheerder dan kunt u hier klikken voor verdere informatie om u bij dit proces te ondersteunen. ( deze informatie is alleen toegankelijk voor werkgevers )

Bent u geen beheerder dan kunt u zich aanmelden om de eerste stappen te kunnen zetten. Om ervoor te zorgen dat u als beheerder goed gebruik kunt maken van ‘Mijn PKB’ biedt TLN in samenwerking met Iselect de E-learning aan. Het doorlopen van de E-learning is noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van ‘Mijn PKB’. In de E-learning krijgt de beheerder uitleg over ‘Mijn PKB’. Na het succesvol doorlopen van de E-learning kan de beheerder verder in het proces om de ‘Mijn PKB-omgeving’ te activeren voor uw bedrijf.